Factory worker in the proces of programming a machine at the Hans Jensen Lubricators factory

JOBOPSLAG

Industritekniker til produktionen

HADSUND

Er du kvalitetsbevidst og ønsker at være med til at skabe produkter i den absolutte verdensklasse, mens du samtidig bidrager til den grønne omstilling, så er dette en unik mulighed.

Brænder du for programmering og opstilling af CNC-maskiner og vil du være en del af den maritime branche og arbejde i en spændende og attraktiv teknologivirksomhed hvor kvaliteten og humøret er i top – så læs endelig videre, for vi søger en medarbejder til en fast stilling.

Lidt om os

Hans Jensen Lubricators A/S er verdens førende leverandør af cylindersmøresystemer til skibsmotorer, som anvendes på de største tank-, bulk- og containerskibe. Vi er pt ca. 100 ansatte, med hovedkontor i Hadsund samt egne kontorer i Singapore og Kina. Vi er en teknologi- og produktionsvirksomhed der udvikler, sælger, producerer, installerer og servicerer egne højkvalitetsprodukter.

Vi tilstræber altid at servicere vores kunder bedst muligt, da et velfungerende cylindersmøresystem er et must for vores kunder. Det er derfor nødvendigt at du har en fleksibel indstilling til arbejdstid og dermed bidrager til at vores kunder får den nødvendige hjælp, når de har behov for det.

Jobbet

Du vil få et spændende job, hvor du skal fremstille emner af høj kvalitet og fine tolerancer. Som industritekniker hos os, får du – i tæt samspil med dine kollegaer – ansvar for at forberede, opstille, programmere og igangsætte komplekse emner på vores CNC-dreje og fræsemaskiner

Om dig

Du er uddannet industritekniker med flair for CNC-bearbejdning tillige med en god portion teknisk snilde.

Du trives i et miljø hvor drive, kvalitet og fleksibilitet er en selvfølge. Vi mener, at et smil og et positivt sind bidrager til et produktivt og godt arbejdsmiljø. Det forventer vi, at du kan se dig selv i og vil give dit bidrag til.

Du er en teamplayer, og det er en selvfølge for dig, at du er en imødekommende kollega. Samtidig kan du selvstændigt tage ansvar og levere på dine opgaver.

Vi arbejder efter certificeringssystemerne ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001 – kendskab hertil vil være en fordel, men ikke et krav.

IT fylder meget i vores opgaveløsning, og det er derfor forventet, at du kan arbejde med MS Office-pakken på brugerniveau.

Vi tilbyder

Du vil blive del af et dygtigt og dedikeret team, i en spændende og udfordrende stilling hvor arbejdsmiljøet er professionelt, dynamisk og uhøjtideligt. Vi tror på den enkelte og vægter selvstændig opgavevaretagelse uden, at du bliver overladt til dig selv. Vores omgangstone er uformel, og vi sætter pris på det gode humør og et smil i hverdagen.

Vores produktionsområde er rent og ryddeligt og kendetegnet ved ordentlighed, sikkerhed og styr på arbejdsmiljøet. Vi vægter sikkerhed og et godt arbejdsmiljø – det er for os et kendetegn for den professionelle og kvalitetsorienterede virksomhed.

Når du starter hos os, sørger vi for en grundig oplæring, der sikrer et godt produktkendskab, så du bliver klædt på til dine opgaver.

Vi har egen kantine med frokost-/frugtordning, en aktiv personaleforening og forskellige medarbejdergoder, herunder mulighed for sundhedsforsikring, diverse rabatordninger m.v.

Hos os er det vigtigt at honorere vores medarbejdere i henhold til både indsats og kvalifikationer. Derfor har vi individuelle lønaftaler og du vil derfor blive tilbudt en attraktiv lønpakke som afspejler dine kompetencer.

Arbejdstiden er mandag til fredag – der må forventes perioder med overarbejde.

Ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Production Manager Peder Jul Jensen på mobil. 53837987 eller mail

Kan du se dig selv hos os?

Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet det rette match.
Vi glæder os til at modtage din ansøgning på adressen:

SAVINGS CALCULATOR
Make a quick estimate of your cylinder lube oil savings and liner condition, using Hans Jensen Lubricators on your 2-stroke engines.
Calculate your savings potential